Ще й викличуть на допит президента США? В Україні відкрили кримінальні провадження проти Порошенка і Байдена через "плівки Деркача"

В Україні через скандальні "плівки Деркача" відкрили дві кримінальні справи щодо президента США Джо Байдена і п'ятого президента, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Про це заявив адвокат Порошенко Ігор Головань на брифінгу, передають Патріоти України.

"22 січня, через два дні після інавгурації президента Сполучених Штатів, було зареєстровано два нових кримінальних виробництва, що стосуються начебто втручання в діяльність колишнього генерального прокурора України Шокіна з боку п'ятого президента України Порошенко і нинішнього президента Сполучених Штатів Байдена", - пояснив він.

Відзначимо, Деркач в минулому році опублікував записи нібито телефонних переговорів Порошенко, які той вів у 2015-2016 роках з різними політиками. Зокрема, були опубліковані нібито записи розмов з тодішнім віце-президентом США Байденом. На записах люди з голосами, схожими на голоси Порошенка і Байдена, обговорювали відставку тодішнього генерального прокурора Шокіна і отримання Києвом кредитних гарантій від США на суму $ 1 млрд. Деркач вважає, що Байден міг чинити тиск на керівництво України.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...