Ще не були в Україні, а вже тридцять "300-х": Окупант розповів про втрати "мобіків"... в Росії (аудіо)

Російський окупант розповів своїй дівчині про "професійну" підготовку нових бійців на полігонах в РФ. Про це йдеться у перехопленні української розвідки, передають Патріоти України.

За його словами, у російському Ульяновську серед мобілізованих, яких ще навіть не відправили до України, уже є тридцять "300-х". "Це пиятики, хто замерз від передозу, від усього; ну бійки там, по п'яні", – розповів окупант.

Загарбник повідомив, що ці "рембо" мають приїхати до України уже в січні. Також росіянин розповів, що на одній із позицій в Україні оккупанти напилися і почали кидати гранати, "засвітивши" українським військовим власні позиції.

"Доприколювалися, коротше – 16 штук прильотів туди. Вони "здали" свої позиції, от туди і прилетіло", – зазначив він.


По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...