Ще одне підтвердження фатуму Х*йла? Пєсков поніс пургу про "богатырское здоровье" Путіна

Днями в Держдуму був внесений законопроект про гарантії недоторканності колишнім президентам, що, ймовірно, є підготовкою до відходу Путіна від влади.

Офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що президент Росії Володимир Путін не збирається залишати пост. Так він відповів на прохання прокоментувати чутки в ЗМІ про нібито відставку глави держави за станом здоров'я, передають Патріоти України із посиланням на РІА "Новости".

«Нісенітниця це повна. У президента все добре зі здоров'ям», - сказав він.
Раніше британське видання The Sun повідомило про нібито підготовку відставки російського лідера через проблеми зі здоров'ям. У червні в одному з інтерв'ю Путін не виключив можливість того, що буде балотуватися на новий термін в 2024 році.

Що буде з РФ, якщо чутки про невиліковний діагноз Путіна вірні, спробував спрогнозувати російський блогер Ель Мюрид на своїй сторінці в Facebook. Він зазначив, що в демократичних країнах стан здоров'я президента - відкрита інформація. У РФ це таємниця за сімома печатками, в зв'язку з чим спростування від прес-секретаря РФ Дмитра Пєскова не викликає великої довіри. Крім того, останнім часом Путін зовсім не виглядає здоровим, а деякі його пози і рухи збігаються з симптомами вищевказаного діагнозу.

"Якщо ЗМІ мають рацію, то ситуація дійсно вже на межі - довго приховувати загострення хвороби неможливо", - написав російський блогер. Він припустив, що з діагнозом може бути пов'язано переписування Конституції і створення колективного органу влади - Держради. "Нового автократа знайти в ситуації, що склалася неможливо... Печаль будь-якої диктатури - на особистості диктатора замикаються всі баланси... Колективний орган управління дозволяє перенести наявні сьогодні баланси інтересів в нього і вирулювати якось вже всередині групи рівних", - пояснив експерт.

Крім того, днями в Держдуму був внесений законопроект про гарантії недоторканності колишнім президентам, що, ймовірно, є підготовкою до відходу Путіна від влади. Мюрид сумнівається, що колективний орган влади, який будує Путін, буде успішний. Як тільки президент піде, всередині напевно почнеться "війна" за сфери впливу. У зв'язку з цим, упевнений Мюрид, Путіна спробують "тримати до кінця". "Після відходу Путіна посиплеться все і швидко", - вважає Мюрид. Цей процес буде проходити в два етапи. Спочатку за владу почнеться боротьба серед його найближчого оточення, а потім переможців "зжеруть" вже молоді кадри. Для країни це буде важкий час. Можливо, вона залишиться "голою і босою" після цієї "війни" за владу, і тільки після почнеться будівництво вже нової Росії.

Виписали квитки на концерт Кобзона: ГУР вдарило по скупченню росіян на Запорізькому напрямку (відео)

середа, 15 травень 2024, 17:58

Українські розвідники вдарили по скупченню особового складу окупантів на Запорізькому напрямку. Також знищено техніку та склад ворога. "Бійці спецпідрозділу ГУР МО України "Кабул 9" продовжують спопеляти ворожу техніку за допомогою FPV-дронів та псуват...

Стріляли кілька разів: На прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоєно замах. Той у важкому стані

середа, 15 травень 2024, 17:29

Прем'єр-міністра Фіцо поранили в місті Гандлова після засідання уряду. Про це повідомило видання Denník N у середу, 15 травня. Вказано, що кілька пострілів пролунало перед місцевим Палацом культури, коли Фіцо вийшов до народу. . "За словами свідків, я...