Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці, - ЗМІ

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова.

"Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російського військового потенціалу, скрізь, де це можливо. Чому Африка має бути винятком?" - сказав генерал в інтерв'ю журналісту видання.

Інтерв'юер додав, що голова української розвідки "завжди шукає нові способи завдати неприємностей президенту РФ Володимиру Путіну та його військам".

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...