Ще один навіжений фюрер: Кім Чен Ин заявив про нарощування кількості ядерних бомб "у геометричній прогресії"

Кім Чен Ин заявив, що КНДР наразі реалізує політику будівництва ядерних сил, щоб збільшити кількість ядерної зброї "в геометричній прогресії", передають Патріоти України.

У своїй промові, присвяченій річниці заснування Північної Кореї, Кім заявив, що країна має ретельніше підготувати свій "ядерний потенціал і готовність використовувати його належним чином у будь-який момент часу для забезпечення прав держави на безпеку"

Він додав, що для протистояння різним загрозам, що походять від Сполучених Штатів та їх союзників, потрібна сильна військова присутність.

Кім також заявив, що Північна Корея нібито стикається з "серйозною загрозою" з боку ядерного військового блоку, який очолює США в регіоні.

Реакція цивілізованого світу

Заступник міністра оборони Південної Кореї з питань політики Чо Чан Ре та його колеги зі США та Японії 10 вересня засудили нещодавню диверсифікацію Пхеньяном систем доставки ядерної зброї, випробування та запуски кількох балістичних ракет.

На зустрічі в Сеулі троє лідерів підтвердили прихильність до зміцнення тристоронньої співпраці для забезпечення миру в регіоні, у тому числі шляхом стримування ядерних та ракетних загроз з боку Північної Кореї.

Воно рвалось до середмістя Торецька: Вояки 28-ї ОМБр ЗСУ показали знищення російської БРЕМ-1 (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 23:55

Пілоти ББпС 28-ї бригади виявили та знищили російську інженерну машину БРЕМ-1 на околицях Торецька Донецької області. Про це йдеться в повідомленні бригади, опублікованому на її Telegram-каналі, передають Патріоти України. . "Цій БРЕМ-1 окупантів вже ...

Якщо Україну залишать без вибору, ми можемо розпочати виробництво власної ядерної зброї, чимось нагадуючи Ізраїль, - Рибачук

вівторок, 10 вересень 2024, 23:40

Олег Рибачук в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському на телеканалі "Еспресо" заявив: якщо Україну залишать без вибору і в результаті російської агресії ми переконаємося в тому, що насправді Захід і НАТО неспроможні виконати свої...