Ще один телевізійник став радником президента Зеленського

Володимир Бородянський очолював медіагрупу StarLightMedia з березня 2012 року до середини грудня 2018 року.
Володимир Бородянський. Фото: Фейсбук.

Президент України Володимир Зеленський призначив Володимира Бородянського своїм позаштатним радником. Відповідний указ № 557/2019 від 29 липня опубліковано на сайті голови держави, передають Патріоти України.

"Призначити Бородянського Володимира Володимировича радником президента України (поза штатом)", - йдеться в указі.

Відповідно до інформації на сторінці у Facebook, Бородянський народився 15 січня 1974 року. Він закінчив фінансово-економічний факультет за спеціальністю "Фінанси і кредит" Київського національного економічного університету. Також Бородянський був керівником відділу по управлінню медіа-активами "Альфа-банку", а з 2004 року став генеральним директором телеканалу СТБ.

Володимир Бородянський очолював медіагрупу StarLightMedia з березня 2012 року до середини грудня 2018 року. Сам він уже відреагував на призначення. "Отже, нині моя посада - радник президента з гуманітарних питань. Як це бачу: можливість зробити і реалізувати задуми та стратегії, які докорінно змінять гуманітарну галузь в Україні. Я хочу, аби держава могла запропонувати своїм митцям підтримку, захист і справедливі та прозорі KPI їхньої роботи. А закордонним - ті умови, що стимулюватимуть до праці тут", - написав Бородянський.

Він підкреслив, що зосередиться на таких напрямах, як мистецтво, спорт та інформаційна безпека. "Команду робочої групи добиратиму з найкращих професіоналів індустрії, в якій за кожним напрямом буде закріплений окремий куратор, котрий своєю чергою сформує свою робочу групу", - анонсував Володимир Бородянський.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...