"Ще трохи, і прорив до Лондона!": Терорист Гіркін влаштував істерику через перекидання спецназівців РФ в Африку

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) закотив істерику через те, що РФ перекидає резерви армії в Африку. За його словами, Росія має намір збільшити кількість інструкторів в ЦАР, передають Патріоти України.

"4 серпня стало відомо, що ЦАР запросила у Росії ще 3000 російських інструкторів. Таким чином, їх кількість поступово збільшать майже в 4 рази — до 4135 осіб", - процитував Гіркін російських пропагандистів. Ця новина змусила його лютувати.

"Боря-шахіст, який "грає на багатьох дошках", ні зітханням не шкодує про те, що ціла бригада спецназу, - замість того, щоб боротися проти "укро-нацистів", - буде ганяти по джунглях Африки одних людожерів на користь інших людожерів...", - журився бідний Гіркін.

Також він зазначив, що по телевізору вже третю добу сурмлять про взяття пісків на Донбасі, як велику перемогу "союзних сил". "По голосу диктора зрозуміло - що "ще трохи, і прорив до Лондона", - іронізує Гіркін.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...