Ще вірить, що може когось налякати? Путін з'явився у Волгограді з "ядерною валізкою"

Російський диктатор Володимир Путін привіз "ядерну валізку" на святкування Сталінградської битви. Крім того, один з його помічників мав ще одну валізку, ймовірно це був складний щит для захисту від можливого замаху, передають Патріоти України.

Як повідомляє британське видання Mirror, обидва помічники з валізками перебували поряд з диктатором під час церемонії покладання квітів до вічного вогню у меморіалі загиблим радянським солдатам у Другій світовій.

До речі, до меморіалу Путін прибув на броньованому лімузині Aurus у супроводі кортежу з 25 автомобілів, зокрема "швидкої допомоги".

Територію, де перебував диктатор, контролювали снайпери, а губернатора Волгоградської області Андря Бочарова підпустили до Путіна тільки після того, як він відбув дев'ятиденний карантин.

Як пише видання, жителям міста у цей день наказали взяти відпустку, щоб не з'являтися на вулицях, де перебував Путін. Ба більше, місцева влада зробила все, щоб Путін не бачив бідності свого народу. Напередодні його візиту в місті знесли будинки, які майже розвалилися, а також відловили безпритульних собак.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...