Що буде робити Коломойський після санкцій США: Колишній секретар РНБО зробив цікавий прогноз (відео)

Після введення санкцій з боку США проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського від нього не буде ніякої агресивної реакції. Про це розповів міністр фінансів в 2016-2018 роках і секретар РНБО в 2019 році Олександр Данилюк, передають Патріоти України.

"Треба розуміти, що він зараз в дуже складній ситуації. Він не може зараз покинути Україну, тому що побоюється арешту. Він розуміє, зокрема, що НАБУ почало активно працювати по керівникам "ПриватБанку", які були співучасниками доведення банку до банкрутства разом з його власниками", - сказав він.

За словами Данилюка, цей процес неможливо зупинити. Також він додав, що зараз не в інтересах Коломойського розхитувати ситуацію в Україні і підривати позиції президента, так як "йому це повернеться бумерангом".

Джерело: Апостроф

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...