Що буде з обороною держави, котра воює: Апаршин назвав ключові військові питання, обумовлені з Зеленським (відео)

При новому Президенті Володимирі Зеленському Україна не змінюватиме курс щодо вступу до НАТО. Також країна як і раніше буде розвивати свою армію через війну з Російською Федерацією. Про це в ефірі "Громадського" заявив військовий радник президента Іван Апаршин, зазначають Патріоти України.

"Ми не змінюємо курс на те, що українська армія повинна бути професійною. Ми не змінюємо курс на те, що вона повинна бути посилена постійно діючим резервом. І ми не змінюємо курс на те, що має бути нова сучасна система територіальної оборони. Корупція в армії неприпустима", - сказав він.

При цьому Апаршин прокоментував чутки про те, що він займе якусь керівну посаду в уряді.

"Жодного разу ніхто на сьогоднішній день ні особисто Володимир Зеленський, ніхто з його команди мені не пропонували жодних посад... Я радник на громадських засадах", - додав полковник у відставці.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...