Що на це скаже Ердоган? Два турецькі судна потрапили під ракетний обстріл РФ у порту Херсона (відео)

У середу, 25 січня, турецькі ЗМІ повідомили про два кораблі, які напередодні постраждали через ракетні обстріли Росії. Один із них охопила пожежа. Про це повідомляє Veryans Tv, передають Патріоти України.

Турецьке судно Tuzla під прапором Вануату, яке стояло в Херсонському порту України, потрапило під ракетний удар. Окрім цього корабля, пошкоджено також корабель Ferahnaz. Офіційний представник судноплавної компанії, до якої належить судно Ferahnaz, Хюсейн Чебі сказав: "Бомба була скинута на порт вчора. Турецьке судно, яке стояло поруч, загорілося.

На наш корабель потрапили уламки шрапнелі, які завдали шкоди. Ми дуже засмучені та стурбовані. Ми боїмося, що удар, який сьогодні прийшовся на цей корабель, завтра може потрапити і на наш".

За словами Чебі, інформації про постраждалих чи загиблих людей внаслідок обстрілу та пожежі на кораблі він не отримав. Повідомлення він отримав від капітана корабля Ferahnaz, який стежить за подіями у безпечній зоні.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...