Що на це скаже Шольц? Німецькі зброярі готові поставити Україні найсучасніший бойовий танк у світі

Головний концерн ФРН Rheinmetall готовий поставити українській армії Panther - найсучасніший бойовий танк у світі, розповів в інтерв'ю Handelsblatt гендиректор Армін Паппергер.

"Ми ведемо переговори з Києвом про експорт Panther", - сказав Паппергер. Україна, за його словами, хоче отримати основний бойовий танк, а також проявила інтерес до нової бойової машини піхоти Lynx.

Влітку Rheinmetall представила Panther на виставці в Парижі і назвала його найпотужнішим бойовим танком у світі. Україна, впевнений Паппергер, стане першим покупцем машини.

Panther існує поки тільки у вигляді демонстраційної моделі. Однак Паппергер обіцяє їхню поставку "через 15-18 місяців".

Для експорту потрібне схвалення уряду Шольца. Паппергер вважає, що Бундестаг це рішення дасть, оскільки запаси бойових танків на складах країн Європи у зв'язку з поставками Україні вичерпуються.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...