Що на це скаже Зе? Бойовики влаштовують нахабні обстріли поблизу лінії розведення сил на Донбасі

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі здійснили чергові обстріли на лінії розмежування в зоні дії Операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр ООС з посиланням на українську сторону СЦКК, передають Патріоти України.

Спостерігачі Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування повідомили, що з початку доби 26 листопада станом на 13:00 бойовики здійснили вже три обстрілу з використанням автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

осійські окупанти продовжують вести вогонь в безпосередній близькості до меж ділянки розведення. Розрахунок збройних формувань Російської Федерації очевидний. Спровокувавши вогонь у відповідь вони сподіваються на те, що наші захисники влучать по ділянці розведення №3 "Петрівське", - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...