Що на це скаже Зе? Росія в черговий раз спрощує отримання громадянства для українців

Російська Федерація готує чергове спрощення роздачі своїх паспортів громадянам України. Відповідний законопроект підготував уряд РФ, передають Патріоти України.

За словами голови комітету Держдуми у справах СНД Леоніда Калашникова, в новому законопроекті від громадян України, Білорусі, Молдови та Казахстану не буде вимагатися п'ятирічного терміну перебування. Крім того, їм не потрібно буде доводити матеріальне становище.

Також повідомляється, що буде змінена норма, згідно з якою іноземець може претендувати на російське громадянство у спрощеній формі після трьох років шлюбу з росіянином/росіянкою. Даний термін буде скорочений до одного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Росії готує істотні зміни в законодавство про громадянство, які дозволять іноземцям отримати російський паспорт без відмови від старого.

Зазначимо, Росія спрощує отримання громадянства в рамках Концепції державної міграційної політики, згідно з якою Москва має намір залучити від 5 млн до 10 млн нових громадян.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...