Що на це скаже Зе? Слідом за "ДНР" терористи "ЛНР" зібралися розширити "кордони"

Ватажок терористів "ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що незабаром "народна рада" псевдореспубліки ухвалить "закон про держкордон", передають Патріоти України.

Анонс скандального документа військовий злочинець зробив 17 грудня, передає підконтрольний окупантам медіаресурс. "Ухвалений у "ДНР" закон про держкордон закріплює волевиявлення жителів Донецької області. Найближчим часом аналогічний закон набуде чинності і у нас", – пообіцяв Пасічник.

Ватажок терористів уїдливо додав, що "референдум" 2014 року, який пройшов на території Донецької та Луганської областей, нібито підтвердив небажання жителів ОРДЛО жити в Україні після Майдану, яку він назвав "необандерівською".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...