Що наразі відомо про обставини вбивства Ірини Фаріон та кілера, котрого розшукують

Телеграм канали повідомляють, що, за словами очевидців, стріляв чоловік приблизно 20-25 років, зазначають Патріоти України.

"Коли Фаріон вийшла з будівлі, він підбіг і вистрелив їй в голову", - йдеться у повідомленнях. Дехто зі свідків твердить, що зловмисника нібито бачили у дворі протягом останніх кількох тижнів.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич написав у соцмережах, що стрільця бачили сусіди, "він був у рукавичках і зброя була без глушника"

Умисне вбивство

Напад на Ірину Фаріон одразу кваліфікували як замах на умисне вбивство. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що поліція бере свідчення свідків, опрацьовують дані з камер відеоспостереження.

Опівночі поліція повідомила, що злочин перекваліфіковано на ч.1 ст.115 - умисне вбивство.

Правоохоронці заявили, що вживають усіх необхідних заходів для встановлення особи та затримання зловмисника.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...