Що потрібно Україні, щоб перемогти у війні з Росією: Експерт вивів формулу з п'яти елементів

Для перемоги Україні у війні з Росією потрібні п’ять елементів. Перший - однозначне сприйняття Заходом українських військових цілей, повне відновлення територіальної цілісності. Усе менше - зелене світло для Путіна. Таку думку висловив старший науковий співробітник Atlantic Council Ян Бжезинський в інтерв'ю LIGA.net, передають Патріоти України.

Другий елемент, за його словами, це постачання зброї в обсязі, потрібному Україні. Без обмежень, які ми накладаємо на використання проти законних військових цілей у Росії. Третій — жорсткі економічні санкції. Те, що економіка Росії навіть зросла на 3% у 2023 році, свідчить про неадекватність санкційного режиму.

“Четвертий — інформаційна кампанія. Заходу слід залучити ключових політичних учасників із Росії до реалій війни. Жахи, які чинять росіяни в Україні, мають бачити всі у РФ. Натомість саме Росія проводить масштабні кампанії з дезінформації у Європі та в США під час виборів. А ми не використовуємо силу правди, щоб підірвати їх політичну підтримку, створити певне замішання та роз’єднання в Росії”, — каже Бжезинський.

І п'ятий елемент — це виведення України на чіткий шлях до членства в НАТО. “Не лише для того, щоб зміцнити мир, коли б не настав, а як частину стратегії перемоги”, — зазначив експерт.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...