Що скаже генпрокурор Венедіктова? У "ДНР" Порошенку інкримінують організацію вбивства Мотороли

За версією терористів, Петро Порошенко, будучи президентом України, затвердив до виконання українськими спецслужбами план вбивства Арсенія Павлова.

Порошенка "звинуватили у вбивстві" терориста Мотороли. Фото: Українська правда.

Так звана генеральна прокуратура "ДНР" відкрила "кримінальну справу" щодо п'ятого президента України Петра Порошенка за підозрою в організації вбивства одного з лідерів бойовиків Арсена Павлова з позивним Моторола. Про це повідомляється на сайті "генпрокуратури", інформують Патріоти України.

За версією терористів, Порошенко, будучи президентом України, затвердив до виконання українськими спецслужбами план вбивства Павлова. Зазначається, що п'ятого президента оголошено в розшук.

Уточнюється, що "кримінальну справу" було порушено в лютому 2020 року за частиною 4 статті 230 "кримінального кодексу ДНР" (організація терористичної діяльності). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 15 до 20 років або довічне позбавлення волі. Бойовик Арсен Павлов родом із Росії. На Донбасі він очолював незаконне збройне формування "Спарта". Ліквідований 16 жовтня 2016 року внаслідок вибуху в ліфті будинку в центрі Донецька, де проживав.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...