Що стоїть за "вкидом" про перегрупування військ РФ на Херсонщині - озвучено версію

Вкид до російського інформпростору повідомлень про відхід окупантів на лівобережжі Херсонщини "на більш вигідні позиції" може бути перевіркою реакції. Можливо, російське військово-політичне керівництво хоче дізнатися, як жителі країни-агресора сприймуть реальні новини про "перегрупування". Таку думку висловив Telegram-канал "Николаевский Ванек", передають Патріоти України.

13 листопада він із посиланням на джерело в російському оперативному угрупуванні "Дніпро" заявив, що плани відходу в окупантів дійсно є і вони на завершальній стадії, якщо "ситуація найближчим часом не зміниться".

За його даними, у ЗС РФ опрацьовано декілька планів, жоден поки що остаточно не затверджений. "Николаевский Ванек" вважає, що російські загарбники мають проблеми в районі села Кринки. Там 810-а окрема гвардійська бригада морської піхоти та 328-й гвардійський парашутно-десантний полк зазнають втрат під час безуспішних штурмів.

"Нещодавно десантники заїхали в Нову Маячку й кинулися штурмувати позиції у бік Кринок. До самих Кринок із кількох сотень тіл дійшло кілька десятків, усі інші лягли від кассеток", – написав автор Telegram-каналу.

На його думку, противник також має низький рівень контрбатарейної боротьби в Херсонській області. Проблеми загарбникам створюють і українські FPV-дрони. Це може змусити командування країни-агресора ухвалювати непопулярні рішення. "А ось які вони будуть – лише час покаже", – написав "Николаевский Ванек".

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...