"Що ти обіцяв на стадіоні!? Чому нерухомість не задекларована? Поверни вкрадений мільярд!": Українці у центрі Лондона на легендарній Бейкер-стріт пікетують офшорну квартиру Зеленського

На Бейкер-стріт (Baker Street) у Лондоні пройшла акція протесту біля будинку, де розташована одна з квартир Володимира Зеленського. Відповідно до матеріалів розслідування Pandora Parers, президент оформив її на людей з найближчого оточення, повідомляють Патріоти України з посиланням на виданні “Букви”.

В акції взяли участь не лише українці, а і їхні партнери й однодумці, які підтримують протест проти відмивання коштів і корупції.

“Нещодавно було опубліковано розслідування Pandora Papers про те, як Зеленський відмив гроші Коломойського з “ПриватБанку” через офшори та купив собі в Лондоні квартиру, а може й не одну, яка не була задекларована… Ми прийшли сюди показати своє розуміння ситуації, яка в принципі не змінилася за період його президентства. Тобто корупція в Україні залишилася на тому самому рівні, а може й вийшла на новий. І Зеленський своїм прикладом показав, що він не те що бореться з нею, а бере участь у корупційних схемах”, — сказав представник організації “Євромайдан” (London Euromaidan) Андрій Бубернак.

За його словами, учасники протесту не потребують пояснень.

“Кожен має відповідати за свої вчинки. Нехай Зеленський відповідає за свої вчинки перед громадянами України. Нехай поверне гроші в Україну. Продасть квартиру чи продасть пару квартир… Нехай їх задекларує. Кожен має право мати житло — ніхто не заперечує. Але нехай воно буде зароблене чесним способом і важкою працею”.

Варто зазначити, що учасники акції тримали плакати з написами: “Зеленський — корупціонер!”, “Продай квартиру — поверни гроші”.

Фото: “Букви”

Крім того, акцію підтримали в організації European Democrat Students.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...