"Що в нього з головою?": Терорист Гіркін влаштував істерику через провали РФ у війні і накинувся на Путіна (відео)

Терорист та міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) вкотре вибухнув істерикою через невдачі на фронті російської армії та бездіяльність вищого військового керівництва держави-агресора. Жорсткій критиці він піддав, зокрема, кремлівського диктатора Володимира Путіна, який "танк бачив тільки на параді" і "поводиться, як дитина", передають Патріоти України.

Чергове відео зі своїм ниттям Гіркін опублікував у власному блозі. Він дійшов очевидного висновку, що Росія не переможе у цій війні, зокрема, і через те, що Путін не володіє адекватною оцінкою ситуації на фронті.

"Наш верховний НЕкомандувач не збирається перемагати в цій війні від слова зовсім. Таким підходом керівництва країни до війни, які б перемоги не здобула наша армія, ми цю війну програємо. Просто програємо. Противник рік тому не атакував ніде, ініціатива повністю належала російським ЗС. А що ми маємо зараз, у червні 2023 року? Херсон залишено, Ізюм залишено, Куп'янськ залишено..." – констатував Гіркін.

Він зазначив той факт, що в інформаційному плані диктатор повністю "керований", оскільки він бачить тільки ту інформацію, яку йому показують підлеглі.

"Як президент озвучує цифри в 140-180 знищених танків? Йому приносять дані, а він не розуміє, що говорить? Скажіть, а з чого він повинен розуміти? Він цілком може вірити, якби йому підсунули 1800 танків – він би і це міг озвучити. Він ніколи не бачив танк, окрім як на параді. Що в нього там з головою? Він справді поводиться, можливо, не як старий, а як дитина. Абсолютно не професійні, які навчені кадри у вищій владі РФ. Шансів на перемогу у нас немає ніяких!" – істерив Гіркін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...