"Що відбувається у США? Країна розділена на дві великі частини": Політолог оцінив, хто переміг в дебатах - Трамп чи Гарріс

Наразі неможливо однозначно сказати, що перемогу у дебатах кандидатів у президента США здобула демократка Камала Гарріс. Однак очевидно, що заяви республіканця Дональда Трампа були "потоком брехні". Таку думку політтехнолог Дмитро Васильєв висловив у ефірі "Київ24", передають Патріоти України.

Експерт сказав, що в нього "немає однозначної відповіді, що Камала Гарріс перемогла на цих дебатах". Аби з’ясувати, хто ж вийшов переможцем, треба провести аналіз серед американських виборців.

"Що відбувається у США? Країна розділена на дві великі частини: республіканців, які дуже потужно підтримують Дональда Трампа, і демократів, які підтримують Камалу Гарріс. Коли ми дивимося на дебати, то Дональд Трамп виглядає, звучить дуже переконливо. Просто споглядання цих дебатів не дає вам можливості сказати, що Камала Гарріс перемогла", – розповів Васильєв.

За його совами, для того, аби американські виборці обрали для себе переможця у дебатах, має бути проведений аналіз заяв Трампа і Гарріс – хто скільки сказав брехні.

"Інша справа – що буде проведений певний аналіз фактчекінгу: правди і неправди. Тому що Дональд Трамп у тому, що він говорив, було дуже багато неправди. Я думаю, що цей аналіз має бути показаний абсолютно об’єктивно: грубо кажучи, із 100 заяв Дональда Трампа от стільки то було неправдою. Для того, щоб виборці просто подивилися і для себе визначилися, що переконливість – це одне, але те, що ми бачили і чули від Дональда Трампа – це потік абсолютно невибагливої брехні. І це жахливо", – пояснив політтехнолог.

"Потім може бути пізно": Дипломат пояснив, чому Заходу важко протидіяти спецопераціям Росії

четвер, 12 вересень 2024, 0:20

Заходу необхідно активізувати протидію російській гібридній війні, знайти швидші й ефективніші методи. Тому що Кремль діє активно, нахабно й цинічно, використовуючи будь-яку можливість для досягнення своїх цілей, передають Патріоти України. У коментарі...

Британія дозволила Україні бити ракетами Storm Shadow вглиб Росії - The Guardian

четвер, 12 вересень 2024, 0:03

Британія дозволила бити Україні ракетами Storm Shadow по цілях углиб Росії. . Велика Британія ухвалила рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях на території Росії. Однак найближчим часом офіційно про це не оголошу...