Що відбувається з ПВК "Вагнер" після провального заколоту - дані британської розвідки

Після періоду розгубленості в Росії в останні дні почала формуватися домовленість щодо майбутнього групи "Вагнера" Про це пише розвідка Великої Британії, передають Патріоти України.

Так, 12 липня російське Міністерство оборони оголосило, що ПВК "Вагнер" передала 2 тисячі одиниць військової техніки, зокрема і танки.

Станом на 15 липня невеликий контингент "вагнерівців" прибув до табору у Білорусі. "Одночасно деякі групи соціальних мереж, пов'язані з "Вагнером", відновили діяльність, зосереджуючись на висвітленні діяльності групи в Африці", – повідомила британська розвідка. За даними розвідки, Кремль, ймовірно, готовий на присутність "вагнерівців" на континенті.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...