Що він курить? "РФ двічі рятувала США від розпаду": Патрушев відзначився "історичною" заявою

Секретар Радбезу РФ Микола Патрушев відзначився новою заявою про США. Цього разу він заявив, що Росія "щонайменше двічі рятувала США від розпаду", передають Патріоти України.

Як заявив Патрушев в інтерв'ю "Російській газеті", більше РФ нібито не буде допомагати США зберігати цілісність - це "недоцільно".

"Вона (Росія - УНІАН) щонайменше двічі рятувала самі США - під час Війни за незалежність та Громадянську війну. Але я вважаю, що цього разу допомагати Штатам зберегти свою цілісність недоцільно", - сказав Патрушев.

При цьому він цинічно назвав Росію "історичним захисником суверенітету та державності будь-яких народів, які зверталися до неї за допомогою".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...