Що він курить? "Живі люди, жива худоба, живі рослини": Лукашенко розповів про свої дивні сни, в яких він доїть корів (відео)

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вирішив раптом розповісти про свої дивні сни, в яких він доїть корів. Своїми одкровеннями з цього приводу він поділився під час відвідування одного з місцевих фермерських господарств, передають Патріоти України.

За словами узурпатора, він настільки любить процес доїння корів, що той йому навіть снитися ночами. «Кращої роботи немає. Запам’ятай. Нема! Я це все пройшов. Немає кращого… Мені сняться ночами зараз люди, з якими я працював, сняться корови, я їх ніч дою, там ще… Жах. Краще немає. Ніяке президентство, усе нісенітниця. Найцікавіша тут робота. Живі люди, жива худоба, живі рослини», — заявив Лукашенко.

Не приховувати – а викорінювати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 14:21

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...

Орбан вважає, що настав його зоряний час: Угорщина вимагає від України визнати Закарпаття "угорським" - ЗМІ

п’ятниця, 28 червень 2024, 14:12

Будапешт вимагає визнати "традиційно угорськими" всі населені пункти Закарпаття, навіть ті, де угорці ніколи не жили. А таких більшість в регіоні. Уряд Орбана прямо називає цей блок визначальним, попри те, що там бачать падіння частки угорського населе...