Що воно курить? Кадиров заговорив про терміни завершення війни в Україні й розмріявся про Захід на колінах

Глава Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що до кінця 2023 року війна Росії проти України закінчиться і Заходу доведеться знову співпрацювати з Москвою. До того ж на початку червня 2022 року помічник Кремля говорив, що сподівається на закінчення "спецоперації" теж до кінця року, передають Патріоти України.

Новий "прогноз" глава Республіки Чечня озвучив в інтерв'ю своєму міністру з питань національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Ахмеду Дудаєву. Воно було опубліковане 7 лютого.

"До кінця року спецоперація закінчиться", – впевнено сказав путінський чиновник. Кадиров розмріявся про те, що внаслідок російсько-української війни Захід нібито "встане на коліна".

"І, як завжди, європейські держави повинні будуть взаємодіяти у всіх сферах з Російською Федерацією. Іншого не має бути й не буде", – зробив пропагандистську заяву він. Ба більше, Кадиров вважає, що європейська влада визнає, що зараз була "неправа".

Нагадаємо: голова Чечні вже виступав у ролі "експерта" із "СВО" і пророкував, що вона завершиться до кінця 2022 року. "Я думаю, більше продовжуватися не буде ... Я впевнений, що кінець буде цьому всьому, і всі ті передумови до цього, вони вже є", – незв'язно говорив він минулого літа.

Російська пропаганда про цю заяву Кадирова "випадково забула", натомість масово розтиражувала його новий прогноз про кінець війни у 2023 році.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...