Що воно курить? Кива на росТБ розмріявся про повстання у Києві - розповів про якихось православних російських українців

Опальний екснардеп від забороненої партії в Україні "ОПЗЖ" Ілля Кива, що втік до Росії, регулярно виступає на пропагандистських каналах. В один із таких ефірів він розійшовся і почав плести щось безладне про повстання в Києві, передають Патріоти України.

Розпалену промову колишнього політика опублікували російські ЗМІ. У ній Ківа жваво жестикулює і поширено розмірковує про якісь зрозумілі тільки йому речі.

Якоїсь миті вдається розпізнати, що скандальний персонаж мовить про мобілізацію, яка відбувається в Україні. Нібито вона порушує традиційні вірування та підведе українців до державного перевороту – загалом класичний сумбур.

"Коли ти на фронті і там опинився примусово, а твоя сім'я в голоді-холоді, воювати величезного бажання немає. А коли ти знаєш, що віру, в яку ти був хрещений, зневажили та осквернили, у тебе з'являється сумнів: а чи все? ти робиш правильно?", – розголошує Кива у присутності здивованих гостей.

Він безапеляційно запевнив, що настане час і в Україні відбудеться повстання. Хто саме повстане, зрозуміти досить складно і навряд чи потрібно, якщо не в психіатричних цілях.

"Наші православні російські українці повстануть. Нам потрібно тільки дати їм цю можливість, і знесуть до чортової матері цей режим Зеленського. Повірте, разом ми зробимо цю богоугодну справу!", – розійшовся не на жарт інтриган.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...