Що вони курять? Білоруські пропагандисти заявили, що "українці реально їдять тіла росіян" (відео)

Білоруські пропагандисти не відстають від своїх російських колег. Ведучий на білоруському пропагандистському каналі заявив, мовляв "українці почали їсти тіла росіян". Про це заявив білоруський пропагандист Євгеній Пустовой на державному ЗМП., передають Патріоти України.

"Українці уже реально реально їдять росіян. Дуже схожа на людські тіла страва із кричущими назвами - це що? Хіба це не нацизм чи українізм. Це технологія розлюднення", - заявив божевільний пропагандист Євгеній Пустовой на своїй авторській програмі.

Білоруський пропагандист не назвав, що це за "страва" і де її подають, проте обурився на "звірства" українців та закликав білорусів "на таке не піддаватись".

Російська пропаганда

Російські пропагандисти ще від 2014 року поширюють фейкову інформацію про Україну. Нашу державу звинувачують у всіх гріхах. Багато пропагандистських заяв навіть стали мемами, як-от: історія про "розіп'ятого хлопчика" чи "8 років бомбардування Донбасу".

Часто пропагандисти, намагаючись видати ІПСО, проте через незнання української мови і неякісний автоматичний переклад, потрапляють у конфузні ситуації.

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...