Що вони курять? На російському ТБ у розпал війни проти України показали, як треба спілкуватися з інопланетянами (відео)

Російська пропаганда з кожним днем все більше втрачає здоровий глузд. Ба більше, вона гордо демонструє це на увесь світ. Черговий випадок перевершив усі очікування та допустимі рамки, передають Патріоти України.

У розпал війни в Україні на федеральному телеканалі не знайшлося кращої теми, ніж показати публіці, як спілкуватися з інопланетянами. Ролик вже розлетівся в Telegram.

Унікальну у всіх сенсах тему порушили у програмі "Пусть говорят" на "Первом" каналі. "Тобто, ви можете розмовляти інопланетною?" – запитав ведучий у гості студії. "Так! Я розмовляю, так!" – з гордістю відповіла та і заладила "інопланетною" мовою:

"Санта-туріто-то. Вітаємо вас, санта-туріто-то, в цьому світлому просторі, інтукіто-то, і ми раді, що ви торкнулися цієї теми, інтукіто-то, з вами сьогодні інтукіто-то юпітеріанська цивілізація, і сантукіто-то Іриніни куратори теж тут, інтукіто-то, цивілізація Оріон тут, інтукіто-то Сіріус, інтукіто-то, Андромеда, сантукіто-то і велика кількість ради душ вітає вас тут", – видала жінка, "що володіє інопланетною мовою".

Цікаво, що гості студії сприйняли це цілком серйозно. Ніхто з них не показав усмішки чи сміху на обличчі.Цей випадок вкотре доводить занепалий рівень жителів країни-агресора, які мешкають у своєму, вигаданому пропагандою, світі.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...