"Що за тупий с*чий син": Байден вляпався в скандал, обматюкавши журналіста (відео)

Президент США Джо Байден осоромився через включений мікрофон. Він назвав журналіста телеканалу Fox News Пітера дусі "тупим сином".Відповідне відео оприлюднили в Twitter. Відзначається, що інцидент трапився в понеділок, 24 січня, перед зустріччю Байдена з економічними радниками, зазначають Патріоти України.

Голова Білого дому сказав вступне слово, після чого журналістів попросили вийти, але вони почали вигукувати питання. За словами Байдена, питання стосувалися ситуації навколо РФ та України, а не зниження цін в країні, що і було темою зустрічі з економічними радниками.

"Чи відповісте ви на питання про інфляцію? Чи вважаєте ви, що інфляція - це політична відповідальність на проміжних виборах (до Конгресу, які повинні пройти в кінці цього року - ред.)?" - запитав Пітер дусі.

Президентом ПАРЄ обрали проросійського політикаСаме це питання і стало вирішальним. "Це велика цінність. Більша інфляція. Що за тупий сучий син", - сказав Байден сам собі, але мікрофон був ще включений, а тому його почули всі.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...