"​Що ж ти робиш, Мішо!": Добкін-старший несподівано визнав Росію державою-агресором, але знов лаявся під час інтерв'ю з Яніною Соколовою (відео 12+)

Екс-нардеп "Партії регіонів", один з найзатятіших антимайданівців, який неодноразово публічно заявляв про свою прихильність Росії, Михайло Добкін, несподівано заявив, що Російська Федерація є країною-агресором, зазначають Патріоти України.

Таку сенсацію політик зробив в ході інтерв'ю для програми "Рандеву з Яніною Соколовою", котру, до речі, неодноразово нецензурно лаяв у соцмережі. На запитання телеведучої щодо того, чи є Росія агресором, Добкін відповів: "Несомненно".

До речі, ведуча також попросила свого гостя продовжити фразу "Путін - ...".

Одначе, Михайло Добкін відмовився це робити, аргументуючи тим, що "не является сторонником перехода на личности касательно глав государств".

Нагадаємо, старша дочка Михайла Добкіна Алла вирішила не відставати від трендів і озвучила свої політичні амбіції.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....