Що зробить Ердоган? Війська Асада порушили перемир'я і пішли в наступ в Ідлібі

Ескалація в Сирії почалася пізно увечері в суботу, 7 березня.

Повного припинення вогню, про яке домовилися Москва і Анкара, в сирійському Ідлібі досягти все ще не вдалося. Сирійська арабська армія (САА) Башара Асада раптово пішла в наступ на півдні провінції. Про це повідомив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України.

Ескалація в Сирії почалася пізно увечері в суботу, 7 березня. Війська Асада за підтримки найманців Росії захопили два населених пункти - аль-Буреййдж і Маарет Мухус, які знаходяться між Кансафрой і Кафр-Набіль.

Однак на нових позиціях САА втриматися не змогла. Вже вранці 8 березня з'явилася інформація, що війська Асада вже відступили назад.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...