Щоб американці не відстежували: Лукашенко закликав "розумних людей" переходити на кнопкові телефони (відео)

У січні Лукашенко заявив, що не користується мобільним телефоном, а новини дізнається від свого сина.

Олександр Лукашенко, розповідаючи, чому Білорусь без олігархів, закликав відмовитися від iPhone 12 та інших сучасних дороговартісних смартфонів, мовляв, через них іноземні спецслужби відстежують людей. Про це він заявив на Всебілоруських народних зборах, передають Патріоти України.

Спершу Лукашенко розповідав про бізнес та Білорусь без олігархів і як приклад навів iPhone 12. "Бачите, ображені, бідні, без олігархів Білорусь. Я не кажу про дванадцяті смартфони та айфони. Заради Бога, телефонуйте. Хочете, щоб кожну хвилину вас американці відстежували, де ви перебуваєте і що ви там переймаєтесь щодо цих айфонів, купуйте. Якщо ви не чуєте, що я вам кажу. Розумні люди вже давно шукають кнопкові телефони. А ми...", — заявив він. Водночас яким телефоном він сам користується, Лукашенко не сказав.

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що може піти у відставку, якщо не буде протестів в країні і будуть гарантії безпеки для його прихильників. Він вважає, що Всебілоруські народні збори мають бути стабілізатором на перехідний період і хоче надати їм конституційні повноваження.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...