Щоб "бандерівці" ніколи не закінчувалися: Скабєєва із гостями шоу обговорювали "кріоконсервацію сперми солдатів ЗСУ"

Головна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва придумала чергову маячню щодо української армії. Вона заявила, що Україна готує "цілу армію відбірних укрів із підвищеним рівнем русофобії". Такою заявою вона ошелешила під час своєї програми на пропагандистському російському каналі, передають Патріоти України.

У хворих фантазіях Скабєєвої українські бійці приступили до цієї "місії" і пішли масово здавати зразки сперми, щоб у разі їхньої смерті була виведена "армія бандерівців".

"В Україні сьогодні приступили до генетинчих експериментів із створення нації. Щоб "бандерівці" ніколи не завершувалися, в Києві почали кріоконсервувати сперму солдатів ЗСУ. Вони заморожують чоловіче сім'я і зберігають, щоб їхні дружини могли народжувати у випадку смерті бійця. Все максимально серйозно. На фронті зараз найкращий генофонд країни, тому будь-який військовий ЗСУ може прийти здати зразок і безкоштовно його законсервувати. Після цього група науковців відбире кращих із кращих. І за допомогою штучного запліднення буде виведена ціла армія відбірних укрів із підвищеним рівнем русофобії", - придумала кремлівська пропагандистка.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...