Щоб більше не хотілось: В Естонії жінці, яка задонатила 40 євро для російської армії, загрожує ув'язнення

В Естонії суд засудив жінку, яка перевела 40 євро на підтримку російської армії та її військового вторгнення в Україну, передають Патріоти України.

Як пише Postimees, засуджена росіянка Ольга Федорова, яка проживає на Кіпрі, відправила гроші росіянину Володимиру Шилову, який перевозив дрони для армії РФ. У липні його також було засуджено за це естонським судом.

"Для наших хлопців", - написала Федорова у поясненні банківського платежу, який було зроблено наприкінці травня 2022.

Засуджена Федорова та її адвокат уклали угоду з прокуратурою Таллінна, яка вимагала засудити росіянку до 5 місяців тюремного ув'язнення. Згідно з домовленістю, покарання не буде виконано, якщо жінка не вчинить умисного злочину протягом випробувального терміну в 1 рік та 8 місяців, також Федорова має заплатити штраф у розмірі 981 євро.

Під час оголошення рішення суддя констатував, що судова практика з цього питання ще відносно мізерна, але узгоджене покарання є законним та правильним з урахуванням провини.

Варто зазначити, що в Естонії підтримка акту агресії іноземної держави карається позбавленням волі на строк до 5 років. Згідно із естонськими законами підтримкою агресії також є придбання та фінансування постачання техніки, у тому числі, наприклад, дронів для ведення бойових дій різних підрозділів російської армії.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...