"Щоб ми тримали серйозний контингент": Генерал пояснив, що стоїть за гучними заявами Лукашенка

Країна-терорист Росія справді могла розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі. Однак прав скористатися нею режиму Лукашенка ніхто не надавав, передають Патріоти України.

Тому Білорусь не має стосунку до ядерної зброї, крім території, на якій вона розташована. Про це в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA розповів ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко.

За його словами, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під впливом диктатора Володимира Путіна вправляється з переміщенням військ та погрожує сусіднім країнам.

Ба більше, Лукашенко видав, що "застосує ядерну зброю" у разі вторгнення в його країну. Романенко наголосив, що насправді білоруський диктатор не має стосунку до ядерної зброї, крім території, на якій вона розташована.

"Білорусам ніхто не передавав ядерної зброї – все одно вона під контролем РФ. Тому всі ці заяви та дії Лукашенка – пропагандистське нагнітання, щоб ми тримали серйозний контингент у напрямку Білорусі та не залучили його в інших дуже важливих для нас місцях, наприклад, на сході", – сказав генерал Романенко.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...