Щоб на колінах просили вибачення: У Держдумі запропонували на Красній площі висікти батогом зірок, які "критикували СВО"

Депутат Держдуми РФ Андрій Свинцов, який отримав мандат одіозного Володимира Жириновського після його смерті в 2022 році, придумав покарання для російських зірок, котрі не підтримали так звану "спецоперацію", тобто кровопролитну та руйнівну війну в Україні, але все ж вирішили повернутися в країну-терористку. На думку путініста, таких артистів потрібно зустрічати з батогами на Красній площі та влаштовувати їм публічне шмагання. Своїми хворими фантазіями російський депутат поділився в коментарі пропагандистському Telegram-каналу SHOT, передають Патріоти України.

Самі ж псевдожурналісти навели в приклад репера Моргенштерна і співачку Аллу Пугачову, яка не так давно тимчасово з'являлася в Росії. Загалом, на думку Свинцова, медійних персон, які виїхали з РФ після 24 лютого, але захотіли повернутися, треба ділити на дві категорії: менші зрадники і більші зрадники. Перші – поїхали та відмовчалися, а другі – відкрито засудили війну в Україні.

Так ось перших, як вважає депутат, пробачити можна, але лише за умови застосування до них спеціального податкового режиму – 95% податків із доходу такі артисти мають віддавати на підтримку "СВО", а 5%, нехай вже буде, можуть залишити собі. Других же треба судити за законом.

На це пропагандисти спитали, що робити з тими, хто засуджував російський терор та окупаційну політику Кремля, але все ж таки "усвідомив" свою "неправоту" і вирішив повернутися на батьківщину.

Тут Свинцов і видав: "На Красну площу їх вивести, відшмагати як слід, у нас будуть не палиці, а батоги. І щоб на колінах просили пробачення у всіх громадян Росії і президента".

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...