"Щоб не було депресухи": Зеленський розповів, як хотів заразитися коронавірусом

Президент Володимир Зеленський хотів заразитися коронавірусом, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, чи боїться Зеленський коронавірусу, він відповів: "Взагалі ні!". І додав, що "хотів на собі пройти цей етап, щоб людям було легше".

"Коли був у нас момент депресії, ми зібралися. Я запропонував нашим: давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально. Щоб люди розуміли - це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу. Щоб люди зрозуміли і те, що це не чума. Щоб не було депресухи. На самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо", - сказав він.

На питання про те, що ж зупинило президента і чому такий сценарій не був реалізований, Зеленський відповів: "Вирішили, що занадто. Що перебір".

Він додав, що заразити його було б нескладно, однак родина не пробачила б такий крок. "Це не складно було зробити (заразити). Але мене, звичайно, сім'я б не пробачила. Сказали б, що я божевільний. І, в принципі, були б праві", - сказав Зеленський.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....