Щоб не було "какая разница": Нацрада оштрафувала "1+1" за показ серіалу російською

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала телевізійний канал “1+1” за показ серіалу російською мовою. Про це повідомляється на офіційному сайті регулятора, передають Патріоти України.

Канал був оштрафований на 71 тисячу гривень за показ серіалу під назвою “Кухня”. Зазначається, що позапланова перевірка телеканалу “1+1” була призначена після звернення громадянина Максима Ковбика, який поскаржився на неправомірну трансляцію серіалу, що відбувалася з 13 квітня по 30 травня 2020 року російською мовою.

За результатами перевірки було вирішено оштрафувати телеканал за порушення Закону України “Про телебачення і радіомовлення”.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...