Щоб не нахабніли: Міжнародна хокейна федерація збирається безпрецедентно покарати Росію за ігнорування правил

Міжнародна хокейна федерація (IIHF) покарає Континентальну хокейну лігу, московський хокейний клуб ЦСКА та Федерацію хокею Росії (ФХР), якщо голкіпер Іван Федотов зіграє за армійців. 23 серпня стало відомо, що ЦСКА вирішив не підкорятися рішенню IIHF про дискваліфікацію воротаря збірної Росії, наплювавши на міжнародні правила, нагадують Патріоти України.

Як повідомляє "Р-Спорт", якщо Федотов братиме участь у матчах КХЛ протягом терміну дискваліфікації, ІІХФ може позбавити ЦСКА набраних у чемпіонаті очок і накласти на клуб штраф у розмірі від 150 тисяч швейцарських франків за кожен матч, на який хокеїст буде заявлено у зазначений період.

Також Міжнародна федерація хокею може винести індивідуальні санкції щодо керівників КХЛ та ФХР. Також IIHF заборонить усім клубам КХЛ здійснювати міжнародні трансфери. Ще одним покаранням може стати додаткова дискваліфікація Федотова більш тривалий термін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...