Щоб не повертати гроші: На Львівщині киянин підірвав автівку з "бізнес-партнерами" (фото)

На Львівщині затримали 41-річного киянина, який підірвав гранату в автомобілі з людьми. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався 27 травня на парковці одного з готелів біля кордону з Польщею. В автомобілі Mitsubishi вибухнула граната, ймовірно Ф-1. Внаслідок вибуху постраждали мешканці Київської області - 54-річна жінка та троє чоловіків, двоє з яких її однолітки, а третій - віком 43 роки.

Встановлено, що гранату в автомобілі залишив 41-річний киянин, з яким вони мали спільний "бізнес-проєкт". Кілька тижнів тому чоловік запропонував передати йому по кілька тисяч доларів, за які він мав придбати автомобілі за кордоном та доставити їх в Україну. Гроші він отримав, однак автомобілі не придбав.

Коли вони почали цікавитись причиною затримки, зловмисник заявив, що машини найближчим часом мають прибути з-за кордону. Вони разом поїхали зустрічати неіснуючі авто. "Оскільки насправді ніяких автомобілів зловмисник не придбав, а повертати кошти наміру не мав, він вирішив вбити своїх "клієнтів", - зазначають у поліції.

Коли всі сіли в автівку, він під надуманим приводом вийшов з салону, залишивши на передньому пасажирському сидінні сумку з гранатою, яка вибухнула. Чоловіка затримали правоохоронці, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.


СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...