Щоб не сказав, що натяків не зрозумів? Байден прямо висловив Путіну заклопотаність нарощуванням військ РФ на кордоні з Україною

Байден прямо висловив Путіну заклопотаність нарощуванням військ РФ на кордоні з Україною. Про це повідомив радник з національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України.

Президент США Джо Байден прямо висловив російському президентові Володимиру Путіну свою стурбованість з приводу нарощування російських сил на кордоні з Україною, а також підтвердив прихильність Вашингтона територіальній цілісності України, розповів в середу радник з національної безпеки Джейк Салліван в інтерв'ю каналу MSNBC.
«Це те, що ми маємо намір робити в майбутньому, але ми маємо намір робити це за допомогою дипломатичних контактів на високому рівні, а не шляхом виставлення публічних ультиматумів», - сказав Салліван.
Раніше влада США заявили, що поки «занадто рано» з певністю говорити про деескалацію обстановки в Криму і на кордоні з Україною після нарощування військової присутності, хоча Росія і заявила про повернення військ в місця постійної дислокації.

Пентагон у вівторок заявив, що частина російських військ, мабуть, була відведена, але що небезпека зберігається і США будуть уважно стежити за ситуацією.

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...