Щоб не сміли скаржитися. "Якщо ми ведемо війну з НАТО": Соловйов закликав повернути смертну кару в Росії (відео)

Топпропагандист Кремля та потенційний підсудний майбутнього Нюрнберзького процесу Володимир Соловйов закликав повернути в Росії смертну кару. Таким чином він хоче змусити військових "другої армії світу" не тікати з поля бою, передають Патріоти України.

Про це Соловйов заявив в одному з ефірів ток-шоу. За словами пропагандиста, смертна кара вкрай необхідна для перемоги Росії в цій війні.

Соловйов визнав профнепридатність російської армії, яка не здатна продемонструвати будь-який прогрес на фронті. Розуміючи, що незабаром на окупантів чекає капітуляція, він вдався до звичної маніпуляції та черговий раз заявив, що РФ воює з НАТО, а тому потрібно повертати смертну кару в російське законодавство. На переконання Соловйова цей захід допоможе Росії перемогти у війні.

"Досить себе обманювати: якщо ми ведемо війну з НАТО, треба скасовувати мораторій на смертну кару. Диверсантам, терористам, зрадникам, до речі, так само як і цим "500-м", які тікають, як їх там називають?! Дезертири. По-моєму, у всіх арміях світу дезертирів жорстко приводили до тями. Я вважаю, смертна кара повинна повернутися до російського законодавства. Вона просто необхідна. А у нас вибору немає. Ми зобов’язані перемагати, тому скажіть, що треба для перемоги?!" – заявив Соловйов.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...