Щоб не ставили незручні запитання: У російській Читі "мобіків" вигнали на мороз під час приїзду губернатора (відео)

У російській Читі військове командування "сховало" мобілізованих від губернатора Олександра Осипова під час його візиту "з перевіркою". Щоб не ставили незручних запитань щодо забезпечення, новобранців виставили на мороз, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікували російські Telegram-канали. Зазначається, що під час приїзду чиновника на територію відмовилися пропускати навіть машини, які мали привезти продукти харчування (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Так ми ховаємось від Осипова. Нас навіть у частину не пускають", – розповів на відео один із "мобіків" у Забайкальському краї. На кадрах видно, що десятки солдатів стоять під стінами частини серед снігу і не можуть ні зайти всередину, ні покинути територію, яка охороняється.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...