Щоб не тягнули жалюгідне існування: ЦРУ запрошує росіян на службу (відео)

Громадяни РФ мають можливість передати корисну інформацію ЦРУ. Для цього створено кілька каналів безпечного зв'язку, які гарантують конфіденційність, передають Патріоти України.

Раніше ЗМІ повідомляли, що надання Україні військової допомоги курує саме цей підрозділ. Стверджували також, що працівники спецслужби перебувають на території країни і стежать, щоб війна "не вийшла з-під контролю". Тим часом у спеціальному відео на Youtube розміщено звернення до росіян, яким набридло бути "брехунами".

У відео показано життя пересічного працівника деякого силового чи військового відомства РФ. Цей працівник трудиться цілий робочий день: видно, начебто він вводить якусь інформацію. Потім прямує додому через засніжену Московщину, підіймається сходами до звичайної багатоповерхівки.

Голос за кадром озвучує думки, які начебто має цей умовний росіянин. Він сумує, що доводиться брехати на робочому місці. Йому неприємно, що він лишається чесним, тим часом як кар'єру будують брехуни.

"Я всім твердив, що спотворювати правду у звітах, це безсовісно, але по службі просувалися саме ті, хто це робив", — стверджує герой відео.

Також лунає думка, що росіянин "тягне жалюгідне існування" і навчився брехати лише самому собі. Він начебто готовий розповісти правду, але відчуває безсилля.

Коли думки росіянин затихають, з'являється мовчазне звернення ЦРУ. Вказується, що ЦРУ готове вислухати громадян РФ, яким є що розповісти. Також пояснюють, яким чином можна сконтактувати з американськими спецслужбами. Зокрема, для цього використовують таємний Tor-сайт.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...