"Щоб не вважали, що за кордоном правосуддя не дотягнеться": Російські топчиновники запропонували відбирати майно у "негідників, які виїхали"

Російські чиновники в особі спікера Держдуми В'ячеслава Володіна та голови Ради Федерації Андрія Клішаса запропонували нові санкції проти росіян, які покинули країну під час війни з Україною і "погано" відгукуються про власну державу, передають Патріоти України.

Володін у своєму Telegram запропонував конфіскувати майно у таких "зрадників". За його словами, ця частина суспільства – справжні негідники, які дозволяють собі ображати РФ, відсиджуючись за кордоном. Він порадив ввести вищезгадану санкцію за заклики до екстремізму, реабілітацію нацизму або "дискредитацію" російської армії. "Негідники, які виїхали, живуть безбідно завдяки нашій країні. Перебуваючи за кордоном, здають в оренду нерухомість, продовжують отримувати гонорари коштом російських громадян. При цьому дозволяють собі публічно лити бруд на Росію, ображають наших солдатів і офіцерів. Відчувають свою безкарність, вважаючи, що правосуддю до них не дотягнеться", – написав він.

При цьому спікер Держдуми запропонував внести відповідні правки до Кримінального кодексу РФ.

Його маніфест підтримав голова Ради Федерації з конституційного законодавства та держбудівництва Андрій Клішас. Він уточнив, що таке покарання можливе, але для цього "необхідні формулювання складу кримінального злочину".

Аналогічним ставленням до росіян, які виїхали за межі РФ, відзначився і "губернатор" тимчасового анексованого Криму Сергій Аксьонов. Він вважає, що таких "паразитів" слід остаточно витравити з Росії.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...