Щоб Путіну було кого кидати на війну У Росії вже хочуть, щоб жінки народжували більше дітей - має бути по троє-четверо в сім'ї

Для зростання чисельності населення РФ російські сім'ї повинні заводити по три-чотири дитини. Сьогодні ж у країні сім'ї в середньому заводять одного-двох дітей, передають Патріоти України.

Про це на конференції "Медицина та якість-2022" заявила головна позаштатна спеціалістка МОЗ РФ із репродуктивного здоров'я жінок Наталія Долгушина. За її даними, у Росії зафіксували різке зниження народжуваності на 6,5%.

"Збільшення чисельності населення Росії необхідно піднімати за допомогою народжуваності. Сім'ї наразі обмежуються одним чи двома дітьми. Однак для зростання населення необхідно збільшити цей показник до трьох-чотирьох. Коефіцієнт народжуваності в Росії сьогодні становить близько півтора. Для поповнення популяції цей показник має бути хоча б 2,33", – заявила Долгушина.

Зі свого боку заступниця голови Держдуми Ганна Кузнєцова повідомила, що на десять шлюбів у Росії припадає сім розлучень.

А голова наглядової ради Інституту демографії, міграції та регіонального розвитку Юрій Крупнов нагадав, що Росія перебуває у демографічній ямі. Водночас голова МОЗ Росії Михайло Мурашко заявив, що великою проблемою є безпліддя російських жінок.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...