"Щоб ще солдатів народили": У Держдумі РФ хочуть заборонити навіть згадування ідеї "чайлдфрі"

У державну думу Росії внесли законопроєкт, який забороняє публічно говорити про небажання мати дітей. На думку депутатів, "ідеологія чайлдфрі суперечить політиці Росії". У цивілізованих країнах, якщо ти не хочеш мати дітей, можна про це відкрито говорити. У разі ухвалення правок до законопроєкту "Про захист дітей від інформації, що приносить шкоду їхньому здоров'ю та розвитку", у росіян такої можливості не буде, зазначають Патріоти України.

Солдатів не шкодувати – жінки ще народять

У законопроєкті російських депутатів вказано, що "чайлдфрі" – це "ідеологія, яка зводить існування людини до задоволення винятково власних потреб", тому вона не може бути прийнятною. Також вона суперечить "сімейним цінностям" та "офіційній політиці Російської Федерації".

Звісно, що в Росії жити у своє задоволення – нечувана розкіш. Ти повинен робити усе, як тобі скаже держава. Тим паче станом на 9 вересня ЗСУ ліквідували майже 52 тисячі окупантів, російській владі потрібно ще "живе м'ясо".

Що таке "чайлдфрі"

"Чайлдфрі" перекладається з англійської як "вільний від дітей". Ця субкультура декларує право людини на те, що їй не обов'язково мати дітей.

Ідея "чайлдфрі" з кожним роком набирає популярності у країнах заходу. Усе більше громадян цивілізованих держав усвідомлює, що діти – це відповідальність, до якої може бути готовий не кожен.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...