Щоб сховатися від дронів: У Вовчанську окупанти повторюють тактику з Авдіївського напрямку - НГУ

У Вовчанську Харківської області російські окупанти використовують тактику, яку українські захисники вже спостерігали на різних ділянках фронту, починаючи з літа 2023 року, зокрема на Авдіївському напрямку, передають Патріоти України.

Як розповів 6 жовтня пресофіцер бригади Національної гвардії України Хартія Володимир Дегтярьов у етері телемарафону Єдині новини, у Вовчанську окупанти риють підкопи і тунелі. Таким чином ворог вдосконалює логістичні шляхи або намагається підірвати оборонні споруди ЗСУ. «Ця тактика регулярно ними застосовується. Вона більше стосується, напевно, боїв у місті і передмісті, ніж у лісосмугах. Дійсно, слід відзначити, що копати вони вміють», — зазначив Дегтярьов.

За словами представника служби звʼязків з громадськістю бригади Хартія, навіть дуже активні бомбування з дронів, робота артилерії не завжди дають українським захисникам «той ефект, який ми хочемо». «І нам доводиться все одно силами людей, піхотинців викурювати їх з цих нір», — розповів Дегтярьов.

Виділяють майже мільярд доларів: У ISW розповіли, як Кремль хоче пожвавити мобілізацію у Росії

неділя, 6 жовтень 2024, 17:34

Уряд країни-терориста Росії планує виділити 90 мільярдів рублів (948 млн доларів США) на одноразові виплати для укладання військового контракту в період з 2025 по 2027 рік. Це свідчить про те, що Кремль продовжуватиме покладатися на зусилля з мобілізац...

Щоб сховатися від дронів: У Вовчанську окупанти повторюють тактику з Авдіївського напрямку - НГУ

неділя, 6 жовтень 2024, 15:55

У Вовчанську Харківської області російські окупанти використовують тактику, яку українські захисники вже спостерігали на різних ділянках фронту, починаючи з літа 2023 року, зокрема на Авдіївському напрямку, передають Патріоти України. Як розповів 6 жов...