Щоб "скрепні воїни" усі не розбіглися? У Росії заборонили розривання контрактів на проходження військової служби

Генеральний штаб ЗСУ поділився оперативною інформацією щодо вторгнення Росії в Україну. Зокрема, стало відомо про нові дії військового керівництва держави-агресора, передають Патріоти України із посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Ворог намагається припинити відтік особового складу

У Генштабі ЗСУ повідомили про те, що ворог проводить приховану мобілізацію, яку називають навчальними зборами. Головна мета – поповнення втрат.

Крім того, задля припинення зменшення кількості особового складу армії агресора, військове керівництво ЗС Росії вирішило заборонити розривати контракти на проходження військової служби.

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...

"Полювання" вдалося: Прикордонники показали відео знищення гармати та бліндажа окупантів біля Вовчанська (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:30

16 травня Держприкордонслужба опублікувала відео знищення гармати та бліндажда російських окупантів у районі Вовчанська Харківської області. У коментарі до відео зазначається, що прикордонники бригади Сталевий кордон під час проведення аеророзвідки на ...